Skuteczna sprzedaż przyjęć i wesel
Program
Sprzedaż do klienta B2C grupowego
- sprzedawaj tam gdzie jest największa marża – wesela i przyjęcia,
- jak zaplanować i przygotować sprzedaż i marketing eventów w restauracji,
- czemu dosprzedaż i sprzedaż aktywna są dziś kluczowe w sprzedaży.
Oferta do klienta B2C grupowego
- jak przygotować ofertę offline – analiza ofert obiektu,
- jak przygotować ofertę online – strona internetowa dla B2C grupowego,
- oferty u konkurencji i dobre praktyki – analiza offline i online.
Proces sprzedaży – obsługa klienta B2C grupowego
- 5 prostych kroków jak sprzedaż skutecznie,
- komunikacja z Gościem i przedsprzedaż,
- skuteczna finalizacja i obsługa posprzedażowa.
Guest experience w restauracji – czyli jak sprzedawać emocjami
- 90% sprzedaży w restauracji to hospitality – czy Ty już o tym wiesz?
- Pierwsze i ostatnie wrażenie – jak przygotować sobie Gościa do dosprzedaży?
- Najważniejsze elementy guest experience w restauracji – na co zwrócić uwagę kelnera i Gościa?
UP SELLING & CROSS SELLING – czyli jak zwiększyć średni rachunek gastronomii?
- Up selling i cross selling – trendem sprzedaży 2023 w branży HoReCa – dlaczego dosprzedaż jest dziś ważniejsza niż kiedykolwiek?
- 3 najprostsze metody dosprzedaży w restauracji – jak je wdrożyć w życie od zaraz?
- Postaw na sprzedaż przez rytuały – dlaczego jest to jeden z najbardziej efektowych i efektywnych.
SPRZEDAŻ AKTYWNA – czyli jaka jest aktywna rola kelnera i barmana w sprzedaży
- Sprzedaż aktywna – czym jest w trendach sprzedaży i jak ją ugryźć w restauracji?
- 3 sprawdzone metody sprzedaży aktywnej w restauracji – dlaczego warto je poznać i stosować?
- Komunikacja z Gościem kluczem do efektywnej sprzedaży aktywnej – jaką rolę w realizowani sprzedaży odgrywa komunikacja kelnera i barmana z Gościem restauracji.
- zebranie wskazówek i rekomendacji potreningowych.