Aleksander Zwieryńczyk

Szkolenia cukiernicze, praliny, lody rzemieślnicze

Swoją wiedzę czerpał z firm polskich jak i zagranicznych, Kandulski, Callebaut, Master Martini, Pernigotti, Babbi, Lubeca czy RaviFruit.

Autor receptur do pras branżowych, twórca wielu segmentów cukierniczych i lodziarskich.

Mistrz cukiernictwa z długoletnim stażem, gdzie praktyki zdobywał pod bacznym okiem Mistrza Koszeli.

Zawsze chętny do nowych wyzwań oraz ciągłego podnoszenia kwalifikacji.

Cukiernik z pasją, uczestnik wielu szkoleń, autor szeregu receptur, dzielący się swoimi doświadczeniami z młodymi dopiero uczącymi się adeptami tego słodkiego, lecz ciężkiego zawodu.

Prowadzący szereg szkoleń i warsztatów dla ludzi mających już zakłady i chcących rozwijać się w nowych zagadnieniach, lub poprawie istniejących. Obecnie związany z Firmą Sempre specjalizującą się branży lodziarskiej i cukierniczej, gdzie jako technolog ukazuje swoje wszechstronne oblicze.